Een website op maat

23-interieurs

De uitdaging

23-interieurs is jong en ambitieus interieurbedrijf wat werkzaam is in Noord-Holland en omstreken. Het doel van 23-interieurs is mensen hun droom interieur te bezorgen met luxe, unieke meubels van hoogstaande kwaliteit.

 

Natuurlijk hoort daar ook een website bij van een nét zo’n hoge kwaliteit. Daarom heeft 23-interieurs ons benaderd om te zorgen voor een design én oplevering van een website die kwaliteit en luxe uitstraalt.

Het concept

Samen met de opdrachtgever zijn wij gaan zitten om te vragen naar de wensen en eisen waar de website aan moest voldoen. Snel waren we in overeenstemming. Een plan werd gemaakt en al snel werd dit plan gepresenteerd aan de opdrachtgever. Bij de eerste keer was het meteen raak en er kon begonnen worden aan de website, die veel gebruik maakt van wit- en zwarttinten. Hier is voor gekozen om de kwalitatief hoogstaande meubels en projecten goed uit te kunnen lichten.

Het resultaat

Het resultaat is een website waar zowel wij, als 23-interieurs erg trots op mogen zijn. De website is door ons volledige geoptimaliseerd op SEO (alleen de on-page) en ook de snelheid is door ons onder handen genomen. De website bevat namelijk flink wat JavaScript en zware bestanden, maar haalt toch een 90+ score in Google Pagespeed! 

 

Wij zijn erg blij dat 23-interieurs zo tevreden is met de website en zijn vereerd dat we mochten meewerken aan dit ambitieuze project. Wij van Good Guys Solutions wensen hun veel succes met de groei van hun bedrijf.

Jaar

2021

Taak

Webdesign

Klant

23-interieurs

Heb je een vraag? App ons!