Van de 5e pagina in Google naar de 1e plek in 4 maanden

Deze klant, actief in de dienstensector, kwam bij ons omdat hun SEO destijds niet goed genoeg werkte en zij bleven hangen op de 5e pagina in Google, rond de 35e en 40e plek.
Voor het bedrag wat zij maandelijks in SEO investeerde vonden zij dat ze hier niet genoeg uithaalde.

Wij zijn in eind januari begonnen aan een intensieve SEO-campagne en binnen 4 maanden stonden ze op de eerste plek in Google!

Een resultaat waar onze klant heel erg blij mee is en wij trots op kunnen zijn.

Naar de eerste pagina in Google binnen 6 maanden

Deze klant opereert in een markt waar erg veel online concurrentie voor is. Dat zorgt ervoor dat veel van hun concurrenten ook sterk inzetten op SEO en organische groei. Dit maakt het een stuk lastiger om te stijgen in Google.

 

Desondanks hebben we sinds we begonnen zijn aan de SEO-campagne een sterke stijging ingezet waardoor onze klant nu op de eerste pagina in Google te vinden is!

Dit zorgt bij onze klant tot een ongekende omzetstijging en hierdoor hebben zij snel kunnen uitbreiden de laatste maanden.

3000 maandelijkse bezoekers meer in 4 maanden tijd

Toen de klant bij ons kwam stonden ze al op een goede positie in Google. Echter is Google goed voor 90% van hun omzet, dus ze wilden graag nog meer bezoekers op hun website krijgen om zo de omzet verder te verhogen.

 

Wij zijn begonnen in begin januari met ongeveer 5000 maandelijkse bezoekers, op het moment van schrijven bedraagt dit al 8000 bezoekers per maand! 

Onze klant is hier erg gelukkig mee omdat dit heeft geleid tot een snelle verhoging in de omzet en aantal klanten.

 

Wij kijken er naar uit om de volgende jaren samen verder te groeien met deze klant en nóg meer succes samen te behalen!

Wacht jij nog op online succes?

Wacht niet langer! Stuur ons een berichtje en wij bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen.
Met onze jarenlange ervaring op het gebied van SEO en onze uitstekende resultaten weet je zeker dat je bij ons bij het juiste adres bent.